Mesaje sexy pentru Valentine’s Day

Mesaje sexy pentru Valentine’s Day

Mesaje erotice de Ziua indragostitilor

Vin peste tine cu o ploaie de saruturi, sper ca ma astepti acoperita cu nimic altceva decat o umbrela.

Cand ma gandesc la tine, inima imi bate atat de tare si tind sa cred ca vrea sa-mi fuga din piept si sa vina langa inima ta, sa-i spuna cat de mult te iubesc.

Stiu ca azinoapte m-ai lasat sa gust din toate pe saturate dar cred ca tocmai de aceea acum sunt mai flamand/a ca niciodata… te mai vreaaaauuuu!!! Happy Valentine’s Day!

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poat-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Te voi iubi neconditionat, iti voi fi mama, sora si iubita, dormitorul nostru va fi mereu o sursa de placere si de noutate. Atentie, sunt o femeie complexa si uneori alunecoasa sau imprevizibila, asa ca trebuie sa imi simti mereu starile de spirit, sa ma intuiesti. Devin rece, daca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu mine. In dormitor iti pot fi sclava si stapana, iar atmosfera trebuie sa fie intima si romantica.

Intr-o noapte am avut un vis. Luna imi spunea: de ce esti trist? de ce nu o parasesti daca te face sa suferi. Iar eu i-am spus …luna, tu ti-ai parasi cerul? Happy Valentine’s Day!

Inima mea tocmai te-a desemnat cel mai sexi baiat (cea mai sexi fata), vino sa iti ridici premiul…

Atentie, sms FIERBINTE!!! Atinge-mi buzele… cu zvarcul tau si am sa fiu fericit; incalzeste-mi pieptul… cu sexul tau fierbinte si am sa fiu fericit; mangaie-mi burta… cu parul tau matasos si am sa fiu fericit; leagana-mi palmele… pe funduletul tau moale si am sa fiu fericit; ascunde-mi in gura ta… ce stii tu prea bine ca ma face sa simt cea mai mare plecere si am sa fiu atat de FERICIIIIIT !!!

Leave a Reply