Mesaje scurte de dragoste – Mesaje de primavara pentru persoana iubita

Mesaje scurte de dragoste – Mesaje de primavara pentru persoana iubita

Mesaje scurte de dragoste – Mesaje de primavara pentru persoana iubita

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.

As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange…

Noaptea mea a devenit o dimineata insorita din cauza ta.

Poate nu sint ce iti doresti, dar am sa incerc in fiecare clipa sa fiu ceea ce ai nevoie.

O scoica de aur este in inima mea…si perla iubirii se afla in ea…dar scoica se sparge de stancile reci si perla iubirii ramane pe veci….!!!

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Soarele nu ar fi portocaliu,marea nu ar fi albastra,eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu!

Puiului meu drag: Ce-ar fi daca intr-o zi nu ti-as mai privi ochii? As innebuni. Si ce-ar fi daca intr-o zi buzele nu mi le-ai mai darui? As ingheta si m-as topi si as muri.Te iubesc cu dor, al tau pentru vesnicie.

Picioarele tale sunt obosite?Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua…

Dragostea pentru tine imi cere multe sacrificii si durere, dar toate sacrificiile si durerile sint mai usoare decat sa nu fiu iubit de tine.

Daca ar trebuii sa aleg intre a te iubi pe tine si a respira cu ultima rasuflare ti-as spune TE IUBESC.

As prefera sa am ochi care nu pot vedea, urechi care nu pot auzi, gura care nu poate vorbi, decat o inima care nu poate iubi.

Saruta-ma si vei vedea stelute, iubeste-ma si ti le voi darui pentru totdeauna.

Intr-o noapte o stea m-a intrebat:”De ce nu o lasi daca te face sa plangi?”I-am raspuns:”Stea,tu ti-ai parasi cerul ?”

Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti,nu inimi,pt ca inimile se pot rupe,dar cercurile nu au capat.

Zile in sir m-am tot gandit ce cuvant ar fi mai potrivit sa-ti spun.Ca o dulce ameteala ma cuprinde atunci cand ma gandesc la tine.Si acum ma pierd.Nu vreau, nu pot sa mai gandesc.Pur si simplu te iubesc si alte cuvinte nu gasesc.

Daca as fii o lacrima in ochii tai,m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele,iar daca tu ai fi o lacrima in ochii mei,nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

Ca te-am vazut, e vina mea/Ca mi-ai placut, e vina ta/Ca te iubesc nu ma-ntreba/Saruta-ma si vei vedea.

Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati – in acele momente, un simplu « Salut » poate readuce bucatile laolalta.

Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

O lacrima ce se prelinge pe-obrazul meu si-un dor nebun imi patrunde-n suflet ma intreb ce sa fie????…e o iubire ce rasare ca o picatura de ploaie ce cade pe-un trandafir inchis care asteapta sa isi deschida petalele….

Leave a Reply