Mesaje romantice de Ziua Indragostitilor

Mesaje romantice de Ziua Indragostitilor

Mesaje romantice de Valentine’s Day

Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericit daca nu ai fi tu.

M-am uitat in portofel si era gol m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine.Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti nu inimi pt ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore,ca o ora are 60 min.ca un minut are 60 sec,dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate .

Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

Undeva,cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singura,adu-ti aminte ca cineva,undeva,se gandeste la tine!

Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune ‘uite asta’.

As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.

E greu sa iubesti si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU .

Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima doar una care sa-mi inece obrazul sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine ,mereu in brate sa te tin.De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace , legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…”MiSs_YoU”

Leave a Reply