Mesaje haioase pentru prieteni – Mesaje amuzante de dragoste

Mesaje haioase pentru prieteni – Mesaje amuzante de dragoste

Mesaje haioase pentru prieteni – Mesaje amuzante de dragoste

Mesajul asta de dimineata nu vreau sa te trezeasca,nici sa te supere,dar vreau sa stii ca nu am uitat ca azi e ziua ta si ca iti doresc tot binele.bucura-te de anii tai,sa fii fericit si la multi ani!

Prietene! aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete… deci, la urma urmei, lumea are nevoie de tine.

Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine si ai inceput sa sugi, o placere dururoasa, dar te-am omorat, tantar nenorocit.

Sex is like: Nokia-connecting people, Nike-just do it!, Pepsi-ask for more, Samsung-everyone is invited, and like YOU – too good to be true!

Azi e o zi mare, este ziua ta dar la ce fata ai trebuie sa prind curaj sa ma uit la fata ta

Sa ne traiesti domnule Popescu, esti la fel de frumos ca Basescu si la fel de viu ca Ceausescu

Omul muncitor plange de zor omul care sta e plin de umor

Dragostea e ca o stafie, o simti cu adevarat cand te apleci dupa sapun in puscarie

Sunt un extraterestru care traiesc in telefonul tau. Ti-am dat bip sa ma scoti din buzunar ca-ti pute p***. Dupa parerea mea a murit.

Adevaraul invinge intotdeauna in trei cazuri din sapte

Respecta-l si iubeste-l pe cel care te injura! S-ar putea ca pe viitor sa aiba dreptate

Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un BMW decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

Degeaba te imbeti daca nu te faci de ras putin, degeaba e ziua ta daca nu o dai pe vin

Cele 4 minuni ale femeii: se uda fara sa intre in apa, sangereaza fara sa se taie, dau lapte fara sa pasca, si vorbesc fara sa fie intrebate.

Sunt un virus sexual al mobilelor, am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau, iar tie iti place pt ca zambesti.

Daca ai ochii albastrii, buze senzuale, esti inalta si subtirica si foarte sexi, si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori!!

Cineva imi spunea ca esti cel mai prost sarutator din lume si esti frigid in pat. Vrei sa imi demonstrezi contrariul?

Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te naibii la o parte din fata mea!

Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine…

Leave a Reply