Mesaje haioase de “La Multi Ani” – Mesaje de zi de nastere

Mesaje haioase de “La Multi Ani” – Mesaje de zi de nastere

Mesaje amuzante de “La Multi Ani” – Mesaje de zi de nastere

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.

Recunosc că nu sunt prietenul perfect,nu sunt întotdeauna acolo unde ai nevoie ,nu te pot pot face sa zambesti tot timpul,dar un lucru este foarte sigur:iti voi fi un prieten bun pentru totdeauna.La mulţi ani!

Ador clipele în care îmi eşti alături şi urăsc tot ce ne desparte…o viaţă am şi de aceea nu vreau să am răbdare…vreau să te fac să te simţi “cel mai iubit dintre pământeni”…îmi permiţi?

Un cer senin si fara nori / Ca viata ta sa fie / Sa ai in cale numai flori / Succes si bucurie!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!

Iti urez La Multi Ani si nu numai atat,sa nu mai mergi pe jos,sa-ti iei un BMW cat de cat

Sanatate La Multi Ani sa ai mai multi fani decat dusmani

Cu piciorul stang in fericire cu cel drept in iubire cu mana stanga in bani si cu dreapta iti urez sanatate La Multi Ani!!

Ai apărut ca un abur şi de atunci îmi însoţeşti paşii precum aerul nu am uitat primul sărut. încă îi mai simt amprentă.

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE. LA MULTI ANI!! Sa fii iubit/a si fericit/a

Persoanele speciale sunt rare… noroc ca te-am intalnit… La multi ani din inima!

Sa ai parte de un an sanatos si pentru ca nu ai caldura in casa iti urez un La multi ani calduros.

Traieste intens fiecare zi, fiecare oră, fiecare minut şi fiecare secundă ca şi când ai trai ultima zi dintr-o aventură minunată …Sa nu-ti pese de ziua de mâine…La multi ani !

Un la multi ani plin de emotii, iti doresc succes pe toate planurile vietii!

Am trecut impreuna prin multe…Dar ceea ce contează si ceea se ramane sunt doar multele momentele fericite.Te iubesc !La multi ani !

Ai fost alături de mine când m-am îmbolnăvit. când mi-au furat hoţii portofelul. când mi-am buşit maşina. Mai plimbate-te! Îmi porţi ghinion!!!

Leave a Reply