Mesaje de Ziua Indragostitilor pentru iubita

Mesaje de Ziua Indragostitilor pentru iubita

Mesaje de Ziua Indragostitilor pentru iubit

Daca imi pierd buzele te sarut cu ochii, daca-mi pierd ochii te sarut cu inima, daca-mi pierd inima o gasesc sigur la tine. Ne vedem azi de Sfantul Valentin?

La multi ani de Sfantul Valentin!… Asta ca sa fiu si eu cat de cat in randul lumii chiar daca nu am treaba cu aceasta zi… de Indragostiti. Noi suntem indragostiti unul de altul in fiecare zi…

Nu stiu ce o sa se intample cu noi acum ca Brucan nu mai e sa faca profetii..sper ca de Ziua Indragostitilor sa primim si noi o casa in care sa traim fericiti cu astia 10 copii…

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna!

Oricat de simplu, pe atit de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.

Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!

M-am uitat in portofel si era gol,m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede,m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine.Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

Se spune ca doar odata in viata te indragostesti cu adevarat…. sper sa fiu si eu prin preajma ta de Sfantul Valentine!

Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc!

Te iubesc mult viata mea, te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni in viata mea, ai aparut atunci cand aveam cea mai mare nevoie de tine, esti un inger pe pamant, orice as face, orice mi-as dori, iubire ca a ta nu voi mai gasi, te iubesc mult viata mea!

Cu ocazia acestei zile superbe de Valentine’s Day iti daruiesc inima mea cu conditia sa ai grija de ea si sa o iubesti asa cum e. La multi ani si multe sarutari!

Leave a Reply