Mesaje de noapte buna pentru persoana iubita

Mesaje de noapte buna pentru persoana iubita

Mesaje de noapte buna pentru persoana iubita

Orice s-ar intampla tu vei fi numai a mea, tu esti femeia ce-mi alina inima. Noapte buna si vise placute.

Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de somn usor iti va incalzi inima.

Dimineata e la cateva momente departare. Mergi la culcare ,iar cand te vei trezi aminteste-ti de mine ca prietenul care e mereu acolo cand ai nevoie de el si nu te lasa niciodata la greu..

In seara asta m-am intrebat ce este iubirea, la conferenta pt stele…tu m-ai privit si raspunsul a venit de la sine, tu care esti constelatzia ceea mai importanta…Inima mea acum e ca noaptea.Vise de aur, stelutza mea!

Ma transform intr-o fantoma si zbor acolo pe perina ta, te strang tare taree te pup de Noapte buna…iti spun vise placute si mai adaug, ca te ador…

Daca as avea aripi as zbura pana la tine, Daca as putea te-as tine langa mine, Dar eu nu am aripi nici putere, Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!

Stelele sunt pe cer, la fel si luna, o imbratisare, un zambet, te sarut o data, te sarut de 2 ori, acum e timpul sa treci la somn. Noapte buna ingerul meu!

Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine. Noapte buna!

Nu te mira ,draga mea si ingerii pot trimite sms-uri in care sa te asigure de toata atentia lor. Dar daca mi te vei lua…o aripa mi se frange si voi fi deportat in iad !

UITE !Luna te cheama la somn. PRIVESTE! stelele iti stralucesc ! ASCULTA! inima mea iti spune: Noapte buna iubita mea !

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Somn usor!

In acest moment 3,8 milarde de oameni dorm, 2,2 milioane se indragostesc, 4,2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status…Noapte buna si somn usor!

Aminteste-ti a ilumina camera mea in seara asta, cum faci tot timp-ul micuta stea, in asa mod sa te pot vedea in toata splendoare-a ta si a te visa in toata dulcetea ta..Noapte buna

Daca viata nu e frumoasa, poti fugi pe o stea, cu visu-rile poti calatori dar trebuie sa adormi. Deci fugi in pat si noapte buna ingeras-ul meu

Cand te-am cunoscut mi-a fost frica sa nu te plac .cand te-am placut mi-a fst frica sa nu te iubesc ..iar acu ca te iubesc , mi-e tema sa nu te pierd ..

Azi-noapte mi-am rugat ingeru sa te pazeasca .. dar a venit ma devreme . si l-am intrebat de ce..a zimbit si mi-a zis cu un inger nu poate pazi alt inger

Leave a Reply