Mesaje de martisor pentru fete

Mesaje de martisor pentru fete

Mesaje de martisor pentru fete – Mesaje frumoase de trimis iubitei

A venit Martie, Martisorul, Ziua Femeii si incerc sa te pastrez doar pentru mine si sa-mi inving ispita, sper sa ai bani ca Becali, minte ca Margaret Thatcher si forta ca Nikita.

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa-ti aduca in suflet primavara…

Un ghiocel e visul tau… si-o frunza este al meu… c-un gand de inger eu tot sper… sa primesti si tu un ghiocel… drept martiso.

Martisor cu drag si dor! Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an

Fie ca acest martisor si 8 Martie sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu aroma de martisoare.

Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 1 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

1 Martie, la inceput de primavara imi ofera ocazia sa-ti spun cit de mult insemni pentru mine, si cit de mult te iubesc.

Urare de primavara! Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Cu o vreme atat de trista numai parfumul primaverii si al tau ma mai tine in viata. Atunci cand te vad durerea mea se transforma intr-un ghiocel.

Leave a Reply