Mesaje de “La multi ani” pentru Ziua Femeii

Mesaje de “La multi ani” pentru Ziua Femeii

Mesaje de “La multi ani” pentru Ziua Femeii

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine mama. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La Multi Ani!

La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret. Iata de ce m-am gandit sa-ti trimit copiii vreo luna 🙂

Iti doresc ca ziua de 8 martie sa fie asemenea unui buchetel de ghiocei, care sa iti umple sufletul de bucurii, iar pasii vietii tale sa fie parfumati de mireasma florilor de primavara. Cu multa dragoste, fiul tau / fiica ta!

8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata.

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Draga mama, multumesc mult ca ai avut grija de mine. Sa iti dea dumnezeu numai sanatate, bucurii si ani multi multi sa tot brifim! Te pup!

Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! La multi ani de 8 Martie!

Mama – cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.

Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii! La Multi Ani!

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mami!

Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept.Noi iti multumim si te iubim.La multi ani!

La multi ani,scumpa mea mamica!Va doresc multa sanatate,fericire,impliniri si multa putere pentru a trece peste toate greutatile la care viata ne-a supus!

Leave a Reply