Mesaje de felicitare de Sfantul Andrei – Urari si sms-uri frumoase de sarbatori

Mesaje de felicitare de Sfantul Andrei – Urari si sms-uri frumoase de sarbatori

Vezi  cele mai frumoase urari si felicitari de Sfantul Andrei

Cu ocazia sarbatoririi numelui, din partea mea primesti un calduros LA MULTI ANI, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Andrei si Andreea sa fiti fericiti pentru toata viata si sa petreceti cu drag in aceasta zi sfanta.

Multa sanatate Andrei din partea mea, un prieten care nu te uita!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Iti dau acest mesaj cu urari de Sarbatori Fericite, sa ai de toate pe masa, sa vina Mos Craciun si sa-ti aduca Fericirea-n casa

Sarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos

Mesajul meu de Sarbatori are un singur gand, vreau sa te felicit pentru Premiul Nobel Petnru Cele mai Frumoase Cadouri de pe Pamant

Sarbatori Fericite si zile insorite, un pahar de vin si zapda din plin

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai noroc si bucurie! La Multi Ani!

Andreea iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

La Multi Ani Andreea/Andrei! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

Andreea, sa ai parte de dragoste si fericire in viata. Sfandul Andrei e cu tine !

De ziua numelui tau, iti doresc tot numai bucurie , noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui.

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala.

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “LA MULTI ANI”multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti linga cei dragi.

La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Pentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte numai de bucurii, impliniri si multa sanatate.

Leave a Reply