Mesaje de 1 Mai pentru prieteni – Mesaje si sms-uri haioase de 1 Mai

Mesaje de 1 Mai pentru prieteni – Mesaje si sms-uri haioase de 1 Mai

Mesaje de 1 Mai pentru prieteni – Mesaje si sms-uri haioase de 1 Mai

Cuvintele cheie ale zilei: gratar, padure, aer liber, un fotbal mic, iar gratar. Distractie maxima in mini vacanta de 1 Mai!

Te invit la evenimentul anului – lansarea sezonului de tolanit pe plaja. Cand? Pe 1 mai, fireste!

Am o veste buna pentru tine. De 1 Mai esti LIBER, asa ca lasa treaba si distreaza-te! Asta asa, sa vezi ce sef de comitet ai. P.S. Luni la prima ora sa fii gata de lucru.

Hai la mare de 1 Mai! Ce daca o sa ploua, sufletele noastre sunt indeajuns de calde!

In munca se refugiaza cei care nu au ceva mai bun de facut, dar noi avem o petrecere de pus la cale! Mini-vacanta placuta!

Pe langa ziua celor ce muncesc, de 1 Mai romanii mai sarbatoresc si Armindenul denumita popular “ziua betivilor”… Asa ca scoate repede gratarul, eu iau berea si paharul si hai sa sarbatorim, ca de maine iar muncim!

1 mai e sarbatoare Pentru clasa muncitoare! De aceea imi doresc Cu fast s-o sarbatoresc !

Ce poti face azi nu lasa pe maine… lasa pana dupa 1 Mai, ca ori se rezolva, ori nu mai trebuie facut.

Cu parteneri speciali ca dumneavoastra munca noastra este o placere. Va dorim un 1 Mai placut si un an plin de realizari.

Mari, mici, inalte, subtiri, bondoace. Pentru toate gusturile! Cum sa te duci la munca tocmai azi cand te asteapta atatea modele… de pahare?

1 Mai muncitoresc Bine-mi pare sa chiulesc Iar maine cand ma trezesc La un lucru ma gandesc “Hai la munca sa muncim Da Doamne sa nu hasim”

Leave a Reply