Mesaje amuzante de Sfantul Valentin 2011

Mesaje amuzante de Sfantul Valentin 2011

Mesaje amuzante de Sfantul Valentin 2011

Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce ma faci sa fiu, cand sunt cu tine.

Nu te speria!Sunt la spital! Mi-au gasit ceva la inima. Fii fara grija, operatia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!

Barbatul se intoarce acasa de la spovedanie si isi ia sotia in brate. Aceasta, incantata il intreaba: “Ti-a spus preotul sa fii mai romantic?” Sotul: “Nu, mi-a zis sa-mi port crucea.”

Chiar trebuie sa-ti dau un mesaj SMS de Valentine’s Day..sa pierd timp si bani?!…Cand dragostea noastra este un roman de 10 volume scris de Zeul Iubirii intr-o mie de ani…

Cu cat invat mai multe, cu cat stiu mai multe si cu atat uit mai multe. Cu cat uit mai multe cu atat stiu mai putine asa ca, ce sens are sa mai invat?

Imi dai voie sa-ti masez picioarele cand ne vedem? Ai alergat toata noaptea in visele mele… si nu vreau sa fii obosita tocmai de Ziua Indragostitilor!

Va veni o zi in care iti vei pierde parul, dintii, banii, poate chiar si ratiunea. Dar cu siguranta nu-ti vei pierde look-ul sexy… pentru ca nu il ai!

Atata prost gust si atatea mesaje de Ziua Indragostitilor pline de prostii..pentru noi doi Valentine’s Day este in fiecare zi.

De Ziua indragostitilor vreau sa-ti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

Cel mai frumos cadou din viata mea mi l-ai facut, cel mai frumos cadou din viata ta ti-l voi face!

Leave a Reply