Mesaje amuzante de 1 Aprilie

Mesaje amuzante de 1 Aprilie

Mesaje amuzante de 1 Aprilie

La noi, traditia spune, ca o superstitie, ca farsele trebuie facute pana la ora pranzului pentru ca daca sunt facute dupa aceea aduc ghinion celui care pacaleste. In plus, cei care nu tolereaza cu umor farsele vor avea si ei ghinion.

O alta superstitie ar fi aceea ca de 1 aprilie nu este recomandata casatoria: se spune ca barbatul care se însoara in aceasta zi va fi tinut “sub papuc” toata viata.

Iti dau acest mesaj ca sa stii si tu ca vacanta se va prelungi pana pe 3 mai.Da mai departe acest mesaj ca sa-si faca toti planuri de vacanta si sa nu uiti sa le spui ca este o pacaleala de 1 aprilie !

Iubitule, stiu care este cea mai mare fantezie a ta. Nu, nu rosi, nu ai motive. Si eu imi doresc acelasi lucru. Asa ca diseara am chemat-o pe prietena mea la mine. Sa nu intarzii si sa iei din drum o sticla din sampania ei preferata.Te astept, iubitule! Te astept la mine sa te mai pacalesc o data!

In concluzie, ziua de 1 aprilie este o sarbatoare a bunei dispozitii si a umorului. Glumele trebuiesc facute cu umor, si nu trebuie sa fie primejdioase, trebuie sa ne distram si sa ne simtim bine, nu sa provocam o zi proasta.

Suntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te inseala cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau… S-a intamplat… Stii ca nu ai cum sa stai impotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade… O iubesc… Imi pare rau… Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!

Stiam ca iti doresti o masina noua, asa ca.. ai primit-o de 1 Aprilie

Stiu ca de mult timp ti-ai dorit mai multa siguranta. Cu ocazia zilei de 1 Aprilie, iti daruiesc cel mai sigur caine de paza!

Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc si este, ceea ce simt pentru tine, ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga…

Un manelist si-a dat foc si a murit ars de viu. Noi am hotarat sa punem mana de la mana si sa strangem un ajutor pentru familia lui numeroasa. Avem pana acum 70 de litri de benzina.

Iti trimit acest mesaj ca sa stii ca nu ne mai putem intalni pentru ca am avut un accident,a dat o masina peste mine,iar acum ma aflu la spital si am aflat ca trebuie sa-mi fie amputat un picior,de aceea vreau sa-ti spun ca trebuie sa vii sa ma vizitezi la spital ca sa aflii ca defapt a fost o pacaleala de 1 aprilie.

Leave a Reply