Manusile lui Bute, scoase la licitatie pentru victimele din Haiti

Manusile lui Bute, scoase la licitatie pentru victimele din Haiti

aLucian Bute este un pugilist român la categoria supermijlocie, campion mondial în versiunea IBF.

Are în palmares 25 victorii din 25 meciuri, dintre care 20 prin KO.

O pereche de mănuşi de box purtate de pugilistul Lucian Bute, campionul mondial al versiunii IBF, categoria supermijlocie, au fost vândute cu 3.000 de dolari la o licitaţie desfăşurată, duminică, la Montreal, la o gală de binefacere în care s-au strâns fonduri pentru ajutorarea victimelor din Haiti.

Potrivit site-ului lazonedeboxe.com, la sala de sport Hard Knox din Montreal a lui Herby Whyne a avut loc o gală de box amator, dar şi o licitaţie a unor articole de colecţie ce aparţin unor sportivi cunoscuţi, iar toate fondurile obţinute vor fi redirecţionate prin organizaţia de binefacere World Vison Canada către construirea unui spital în Haiti, stat puternic afectat de un cutremur la 12 ianuarie.

Pugilistul român Lucian Bute a făcut parte dintre invitaţii speciali ai acestei gale alături de antrenorul său Stephane Larouche. “Licitaţia obiectelor de colecţie a iscat o explozie impresionantă de generozitate în rândul amatorilor boxului. A fost inclusă o donaţie de 3.000 dolari pentru o pereche de mănuşi utilizate în pregătire de Lucian Bute şi o alta de 2.000 dolari pentru nişte mănuşi de box cu autograful lui Jean Pascal şi un tricou cu numele lui Georges Laraque”, notează sursa citată.

Leave a Reply