Iată ce vedete de la Hollywood arata la 50, 60 de ani la fel de bine ca la 20!

Iată ce vedete de la Hollywood arata la 50, 60 de ani la fel de bine ca la 20!

Michelle-Pfeiffer-

Femeile frumoase de la Hollywood care au îmbătrânit mai grațios, sunt acele celebrități superbe, actrițe la 50 de ani și 60 de ani a căror frumusețe sfidează timpul . Aceste actrițe , cântărețe, modele și alte celebrități par doar să devină mai frumoase, străbătând cei 40 de ani , 50 de ani , 60 de ani , iar unele chiar 70 de ani.

Pentru femei de renume, precum Halle Berry , Julia Roberts , Demi Moore și Jennifer Aniston , este ușor să vă întrebați dacă aceste doamne au găsit o fântână a tinereții, deoarece frumusetea lor pare a fi în creștere o dată cu vârsta lor . Același lucru este valabil pentru actrițe de top , cum ar fi Vanessa Williams , Salma Hayek , Taraji P. Henson și Elizabeth Hurley , care abia arată de 40 de ani, să nu mai vorbim vârsta lor reală.

E nepoliticos să întrebi o femeie vârsta ei , dar pentru unele dintre aceste doamne, punând un număr fețelorlor este destul de greu. Raquel Welch a împlinit 71 în 2011, dar încă arată bine, fapt care a făcut-o un sex simbol internațional. Cu un an mai în vârstă , Tina Turner este încă arată uimitor.

În timp ce multe dintre aceste femei au făcut mici transformări pe ici pe colo, pentru alte celebrități de sex feminin, îmbătrânirea cu gratie este pur și simplu o chestiune de gene bune și de o viață sănătoasă.

andie-macdowell

bo-derek-

brooke-shields

catherine-zeta-jones

charlize-theron

christie-brinkley

demi-moore

diane-lane-

ellen-barkin

Halle Berry

helen-mirren

jane-seymour

jennifer-aniston

jennifer-lopez

julia-roberts-

kathy-ireland

kelly-hu-people

lucy-liu-

mariah carey beata

mary-steenburgen

nicole-kidman

pen-lope-cruz

rachel-weisz

rene-russo

salma-hayek

sandra-bullock

vanessa-williams

wpid-pfeiffer_

Leave a Reply