Horoscop 2010

Horoscop 2010

aPredictii pentru anul 2010

BERBEC

Munca

Este momentul bun în cazul în care va decideti sa lansati un nou plan, creativitatea dvs nu este la noi limite, astfel incat noul plan va fi mai usor de de indeplinit. Nu ezita, exprima-te, vei fi înteles! Sunteti pe partea de sus a valului jupiterian, asa ca vorbiti despre pretentiile dumneavoastra, veti avea echilibru suficient sa fiti dvs insiva. Viata dvs profesionala va fi mai dinamica, este timpul de a vorbi despre statutul dumneavoastra superiorilor dvs., de a lua informatii, de a stabiliza situatia dvs sociala, de a cauta sprijin util. Nu veti fi singuri în acest an, este timpul sa cautati colaboratori, sa va asociati, pentru un parteneriat, pentru a merge mai sus in cariera. Interesele dvs. se potrivesc cu mediul de dvs., e timpul de a cauta colaborare si conciliere, precum si de a face concesii. Toate treburile legate de firma sunt usor de suportat.

Dragoste

Orizontul afectiv se lamureste in acest an. Îndoielile voastre vor disparea, atunci când se vor confrunta cu unele adevaruri si, chiar daca nu va plac aceste adevaruri, veti face tot ce puteti pentru a avea atentia iubitului/iubitei, si pentru a ajunge mai aproape de oameni care într-adevar se potrivesc cu dvs. Spontaneitate dvs.castiga teren, sunteti mai sociabil si atent cu ceilalti. Este timpul sa va dedicati relatiei dumneavoastra sau de a provoca destinul daca sunteti singur. Întâlniri cu prietenii prietenie sunt acceptate, prietenia devine dragoste, dragostea devine mai puternica datorita prieteniei. Nu subestimati ocaziile… veti fi în masura sa intalniti marea dragoste la mijlocul anului. Afectivitatea dvs. va deveni mai intensa si va va conduce catre o dragoste patimasa. Nu sariti peste pasi … nu va atasati prea repede, daca relatia dumneavoastra demarazeaza la inceputul anului. Dimpotriva, aceasta este perioada ideala pentru a trai iubirea dumneavoastra daca va gandeati la ea de o perioada, pentru a vorbi despre planurile dvs. Veti simti dragostea mai usor, existind mari satisfactii, care o sa va conduca la placeri, care sunt langa dvs …

Bani

Începutul anului 2010 va face sa va doriti sa trageti linia si sa verificati situatia dumneavoastra financiara de pana acum. Dar cu greu veti gasi timp sa o faceti! Într-adevar, activitatea dumneavoastra va deveni mai intensa, va trebui sa faceti modificari, firmele sunt in aer … daca va gânditi la un credit, sa faceti o achizitie importanta, veti avea facilitati ca sa o faceti. Nu ezitati sa cautati informatii, sa întreprindeti masuri în legatura cu legalitatea. Veti vedea în mod clar cum sa cheltuiti banii mai judicios, este timpul pentru a opri risipa de bani in cazurile in care nu aveti nevoie de acele bunuri!

Leave a Reply