Gaseste cele mai bune culori naturale pentru machiaj

Gaseste cele mai bune culori naturale pentru machiaj

Cele mai frumoase culori ale lumii – albastrul oceanelor, verdele padurilor, nuantele apusului, sunt si cele mai indicate pentru machiajul unei femei. Desi multe dintre voi evita aceste nuante, noi le gasim foarte spectaculoase. Sunt unele palete care pot face minuni tenului vostru. Ca sa aflam ce ti se potriveste, am aranjat cateva categorii: soare, ocean, pamant.

Esti soare? Arati minunat in nuantele calde si luminoase daca: tinzi sa te bronzezi rapid si tonul pielii devine piersica, bej, galbui, sau masliniu-auriu, bogat, maroniu cald; daca parul este un blond auriu, rosu, saten deschis sau inchis cu tonuri calde – si tinde sa se faca si mai auriu sau aramiu la soare.  Daca ai ochii albastru inchis, verzi, caprui auriu, maro; daca iti sta cel mai bine in haine de culori pastel.

Machiajul tau perfect. Nuantele deschide inspirate de apus pentru ochii tai iti complimenteaza tonurile calde ale pielii. Incepe sa aplici un fard de culoarea cuprului pe pleoape, apoi amesteca un bej auriu deasupra, spre sprancene. Aplica un blush de culoarea piersicii pe pometi pentru a iti pune in valoare nuanta aurie a pielii. Buzele sa fie de nuante maronii.

Esti ocean? Arati foarte bine in nuantele apelor daca…: tonul pielii este alb sau roziu, masliniu cu reflexe verzui sau maroniu; daca parul are nuante de argintiu, blond ars, saten inchis sau brunet; reflexele sunt reci; ochii au culoarea gri, albastra, verde-gri, maroniu spre negru; hainele crem arata mai bine pe tine decat cele albe.

Machiajul tau perfect. Dermatograful de culoarea lavandei, un fard albastru placut – pentru ochi. Foloseste un blush roziu pe pometi si un gloss roz pe buze.

Esti pamant? Vei arata minunat in aceste nuante neutre, pamantii, daca: tonul pielii este un ivoriu, bej, masliniu deschis, bronzat; parul este cu reflexe gri, blond, saten deschis sau inchis. Reflexe amestecate; ochii sunt albastri, grim verzi, maro si tind sa isi schimbe usor nuanta cand porti haine mai deschise; culorile foarte deschise iti spalacesc complexia.

Machiajul tau perfect. Un machiaj smokey verde pentru ochi arata uimitor. Aplica culoare pe pleoape, apoi foloseste-o si pentru linia genelor inferioare. Adanceste privirea cu o umbra de mov-maroniu. Amesteca un blush de culoarea caisei pe pometi. Termina cu un gloss de buze roziu spre bej si gata!

Leave a Reply