Felicitari majorat – Mesaje, sms-uri, urari majorat – La multi ani 18 ani

Felicitari majorat – Mesaje, sms-uri, urari majorat – La multi ani 18 ani

mesaje majorat23

18 ani, 18 flori ai adunat in buchetul vietii tale si deja baietii incep sa-i admire frumusetea si sa-l doreasca pentru ei. Tu alege cu grija cui ai sa te daruiesti ca sa fii iubita cu adevarat si sa gasesti fericirea durabila.

O zi din an este a ta. Si pentru că e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La multi ani!

De ziua ta iti doresc ca fiecare in zi sa ai parte de

Implinesti 18 ani! Esti adult! Esti matur! Esti responsabil! Si pentru toti adolescentii, acum esti batran. La multi ani!

Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire.
La Multi Ani !

Cel mai important mesaj pe care vreau sa-l retii de la mine: Nu sanii si fundul fac cele mai frumoase fete ci dragostea. Fa-o sa se simta iubita si va fi cel mai norocos si mai fericit barbat.

Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire.La Multi Ani !

Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani!

Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!

Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet LA MULTI ANI!

De ziua ta iti doresc ca fiecare in zi sa ai parte de cer senin, iar in fiecare noapte doar de stele, si cand a cadea vreo stea, dorinta pe care o vei pune sa devina realitate. La multi ani!

In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Un sincer La multi ani!

18

felicitari majorat

mesahe majorat

mesaje majorat

mesaje majorat2

mesaje majorat23

Leave a Reply