Dictionar de vise- partea 2

Dictionar de vise- partea 2

Parinti. Tatal reprezinta autoritate, iar mama dragoste. Va trebui sa iti dai seama de semnificatia visului luand in interpretarea viselorconsiderare rolul pe care il are fiecare dintre cei doi parinti. Daca parintele pe care l-ai visat este mort si ti-a vorbit inseamna ca vei primi vesti importante. Mama in vis inseamna fericire in dragoste sau in relatiile personale, iar daca iti visezi tatal vei avea progres in cariera, in afaceri. Daca visezi ca esti parinte, si in realitate nu esti, vei avea parte o rasturnare de situatie intr-o cauza pe care o credeai pierduta.

Prieteni. Daca visezi o prietenie adevarata, inseamna ca ca vei avea parte de o viata sociala activa si de companie buna. Daca visezi la un prieten indepartat, vei primi vesti neasteptate.

Sora. Visele care au legatura cu sora/surorile tale anunta dispute si dezamagiri in plan domestic.

Adulter. Daca visezi ca tu comiti adulter, fii precauta in legatura cu secretele pe care le incredintezi prietenilor, iar daca ai rezistat tentatiei de a comite adulter, vei avea niste esecuri, dar vor fi temporare.

Sarcina. Acest vis prezice o imbunatatire a situatiei materiale.

Copil. Un copil frumos te anunta ca norocul iti va surade in persoana unui prieten care te va ajuta. Un vis cu un copil urat sau neplacut in orice prevesteste ca cineva in care ai incredere te va trada. Un copil care merge indica independenta dobandita subit, iar daca visezi mai multi copii, vei avea parte de multe satisfactii si fericire.

Baiat. Orice vis in care iti apar baieti este in general de bun augur pentru viitorul tau.

Casa. Casa veche semnifica o reuniune sau o reluare a unei vechi prietenii/relatii, iar casa noua prezice securitatea financiara. Construirea unei case sau asistarea la construirea ei inseamna un castig neasteptat, posibil o mostenire. Cumpararea unei case e semnul unei legaturi amoroase incitante, dar de scurta durata, iar vanzarea casei reprezinta o eliberare de niste responsabilitati stresante. Daca in vis asisti la demolarea unei case sau te afli intr-o casa goala inseamnca ca esti inca afectata de o pierdere recenta.

Apa. Semnificatia visului care implica apa depinde de contextul in care se petrece actiunea. Apa calma, curata este un lucru favorabil, in timp ce apa murdara sau tulbure semnifica dificultati. Visul in care bei apa rece e semn de noroc, dar daca arunci pe jos apa sau o versi pe cineva, trebuie sa-ti controlezi temperamentul. Apa fierbinte semnifica o perioada de regres social sau profesional, iar apa care curge inseamna fericire de lunga durata. Cascadele prezic un avans in dragoste sau in cariera.

Anxietate. Semnificatia unei astfel de stari este opusul a ceea ce ai putea crede. Acest lucru inseamna ca in curand vei scapa de grijile care te macina.

Moarte. Visul in care persoana moara esti chiar tu indica o eliberare de toate grijile sau o revenire dupa boala. Daca in vis vorbesti cu cineva care e mort, pregateste-te sa primesti vesti foarte bune. Daca visezi ca moare cineva, vei primi o veste despre o nastere.

Caine. Ca regula generala, cainii semnifica prietenie, iar un asemenea vis este de bun augur. Interpretarea variaza in functie de detaliile visului. Daca animalul este prietenos inseamna ca vei avea parte de fericire alaturi de prieteni. Un caine agresiv sau rau semnifica contraziceri sau un prieten care iti tradeaza increderea. Daca in vis cainele te musca sau te ataca, trebuie sa ai grija ca cineva in care ai incredere sa nu te raneasca. Daca visezi caini luptandu-se, vei fi solicitata sa mediezi o disputa intre prieteni. Un caine foarte mare inseamna protectie din partea unui prieten influent.

Leave a Reply