De unde să achiziționezi cele mai frumoase lenjerii pat?

Nimic nu se compară cu un dormitor confortabil în care abia aștepți să te relaxezi. Ce să mai spunem de un pat parcă perfect creat pentru tine? Cu așternuturi moi, delicate, pufoase, care să îți ofere cel mai dulce somn. Pentru ați crea un ”mic colțișor de rai” trebuie să ai grijă la alegerile pe care le faci atunci când achiziționezi elementele ce-ți compun patul ideal: de la saltea, perne, pilotă, până la lenjerii pat. Acestea nu trebuie să aibă doar un aspect plăcut, ci să fie și de calitate.

În alegerea unor lenjerii pat perfecte pentru dormitorul tău, trebuie să ții cont de mai mulți factori. În primul rând, trebuie să te bazezi pe calitatea acestora, dacă dorești să le folosești pentru un timp mai îndelungat. Cele mai recomandate lenjerii sunt cele din bumbac, datorită materialului natural care rezistă mult în timp. Pe lângă faptul că economisești bani, investești și în ceva bun. Există mai multe tipuri de bumbac, așa că nu te mira dacă vei întâlni diferite texturi la lenjerii pat care au aceiași compoziție scrisă pe etichetă. Ranfort, creponată sau jacquard, toate sunt din același bumbac, doar că lucrat în alt mod. Tot ce trebuie să faci este să alegi ceea ce consideri că se potrivește mai bine dormitorului tău.

Cine a zis că nu poți avea un dormitor fashion? Se pare că și în materie de lenjerii pat există trenduri pe care ar trebui să le adopți dacă dorești să dai un aer modern locuinței tale. Uită de vechile imprimeuri și optează pentru ceva fresh, nou, care să meargă perfect cu cameră ta. Dacă ești o persoană care merge pe stilul clasic, alege lenjerii pat în culori neutre, uni, imprimeuri cât mai simple sau de ce nu, neînvechita lenjerie albă care întotodeauna va da un aer de eleganță și rafinament. Pe de altă parte, sunt persoane care iubesc contrastele puternice, culorile țipătoare, care ies în evidență. Dacă vrei să surprinzi, să trezești o reacție ”wow” musafirilor, o lenjerie neagră va face senzație. Dacă vrei ceva țipător, un verde lime, îți va induce o stare de bună dispoziție fără să îți dai seama. În ultimul rând, imprimeurile îndrăznețe, combinațiile de forme geometrice sunt dedicate dormitoarelor moderne, high-tech sau minimaliste. Nu uita să achiziționezi o lenjerie jacquard dacă dormitorul tău este unul de lux, dar nu acel lux-modern, ci cu elemente vintage.

Dacă vrei lenjerii pat care să schimbe total aspectul dormitorului tău, cumpăra din locul potrivit. Ai la dispoziție o întreagă serie de modele de lenjerii online. Este mult mai ușor să achiziționezi de la un magazin de lenjerii de pe internet. Ai un catalog cu tot felul de modele. Singurul lucru pe care trebuie să-l știi este dimensiunea patului, pentru a alege lenjeria perfectă. Probabil vei sta ore întregi ca să te hotărâști ce lenjerii pat sunt ideale pentru camera ta. Nu de altceva, dar vei vedea atâtea modele frumoase, încât îți va fi greu să alegi doar una singură. Cel mai probabil vei fi tentată să cumperi lenjerii pat și pentru camera copiilor sau cadou pentru prietenii tăi apropiați.

 

 

 

 

Leave a Reply