De ce barbatilor le plac fetele rele

De ce barbatilor le plac fetele rele

Nu este un secret ca barbatilor le plac mai mult femeile mai “obraznice”. Dar de ce? Posibil sa te surprinde si foarte posibil sa te ingrozeasca.

Un baiat este mult mai posibil sa aleaga o fara “rea”: daca el are un trecut romantic, nicio problena, si ea are. Daca el a intrecut masura cu alcoolul si a fost arestat, nu e nimic, acelasi lucru i s-a intamplat si ei.

Barbatii sunt absolut siguri ca femeile “rele” sunt uimitoare in pat. Chiar daca nu este asa, barbatul este atat de sigur incat se convinge pe el de acest lucru.

O fata rea nu se va supara niciodata pe un baiat care isi face un tatuaj la betie, deoarece chiar ea este cea care l-a determinat sa si-l faca.

Fetele rele poarta in general incaltaminte mai sexy.

Daca ea este o fata rea, inseamna ca are la randul ei o multime de prietene rele – care inseamna si ca prietenii baiatului ii vor cumpara bauturi toata noaptea, atata timp cat el le face cunostinta cu ele.

Da, aceste argumente sunt teribile, dar sexul de impacare este extraordinar.

O fata rea nu intreaba niciodata un baiat de ce si-a aruncat sosetele murdare pe podea in loc sa le puna in cosul pentru rufe. Este prea ocupata sa rupa celelalte haine murdare de pe el.

Daca un baiat ii spune ca are o parte a corpului nemaipomenita, ea va zambi si va da din acea parte, in niciun caz nu va chicoti incercand sa o acopere.

Acea fantezie a lui, care necesita catuse, multa piele si o papusa de mana? La naiba, o fata rea va incerca orice.

Barbatii apreciaza cuvantul “da” spus de tine atunci cand au chef de nebunii. Le place atitudinea deschisa, atunci cand nu dai inapoi cand vine vorba de orice. Bineinteles, e bine totusi sa il mai lasi sa suspine uneori. Daca ai chef de nebunii, sopteste-i la ureche ca vrei, il va incita.

Leave a Reply