De cata armonie e nevoie in dragoste?

De cata armonie e nevoie in dragoste?

Ce-i prea mult strica, spune o vorba din batrani, dar nici ce-i prea putin nu face bine. La fel e si cu armonia unei relatii. Daca ne obisnuim sa cedam prea des, balanta isi va pierde echilibrul.

Cum intretin femeile armonia in cuplu?

Cercetatorul american Tony Carsen ramane fidel ideii ca femeile sunt cele care asigura armonia in cuplu. Chiar daca suna a cliseu, cercetarile au confirmat ca femeile au o intuitie mai dezvoltata decat barbatii. Sunt mai sensibile la ce se intampla in jurul lor si ghicesc usor calea pe care o vor urma evenimentele. De multe ori, femeile stiu  chiar mai bine decat partenerul lor care sunt problemele cu care se confrunta. Se poate spune ca ele sunt mai comunicative si tin sa asigure o atmosfera placuta in familie. Femeile aduc intr-o relatie  multa implicare, sunt dispuse sa ii laude pe cei din jur si sunt pline de afectiune. Viata intima poate fi atat aliatul, cat si dusmanul in relatie. Daca te hotarasti sa nu te mai implici in plan sexual, partenerul va fi frustrat si poate chiar tentat sa te insele. Daca, in schimb, stii sa-i oferi afectiunea de care are nevoie, relatia voastra se va bucura de dulci si indelungi momente de pace.

Cum intretin barbatii armonia in cuplu?

Cand vine vorba de sexul tare, armonia se castiga, pur si simplu, prin indeplinirea rolului de barbat. Barbatii sunt mai inclinati spre riscuri si sunt, de obicei, o prezenta activa in cuplu. Si pentru ca dragostea trece prin stomac, planul financiar nu trebuie pierdut din vedere. In multe case, barbatii continua sa aduca mai multi bani decat femeile. Din fericire, au descoperit si intre timp ca partea financiara nu este cu nimic mai importanta decat armonia afectiva pe care o femeie o poate oferi. Ei mai echilibreaza relatia de cuplu si prin rolul protector pe care il au dintotdeauna.

Leave a Reply