Cum sa cureti o pereche de adidasi albi

Cum sa cureti o pereche de adidasi albi

Daca nu aveti grija de aspectul pantofilor dvs. este un semn ca sunteti un om neglijent. Daca nu sunteti siguri cum sa va curatati incaltamintea, va oferim cateva sfaturi pentru a sti cum sa curatati o pereche de adidasi albi si sa ii lasati stralucitori si bine ingrijiti.

Incaltamintea o parte foarte importanta a dulapului nostru. De aceea este important sa stii cum sa cureti pantofii de piele, adidasii albi, cum sa cureti cizmele UGG.  Purtarea de pantofi curati spune multe despre o persoana, putem deduce ce fel de personalitate are. Daca ne imbracam foarte elegant, dar uitam sa curatam pantofii, nu vom purta costumul asa cum ar trebui, ei sunt atingerea finala pentru a fi eleganti.

Cum sa cureti o pereche de adidasi albi

In continuare, va vom explica o serie de trucuri si sfaturi pentru a curata o pereche de adidasi albi. Vom face o scurta descriere a metodelor de curatare pentru adidasii albi.

Pentru a curata pantofii albi, cum ar fi perechea de adidasi albi, aveti nevoie de:

– O carpa

– Apa calda

-Detergent

– Pasta de dinti pentru albire

– Periuta de dinti moale

Pe advertoriale365.info iti oferim si alte trucuri utile care te pot ajuta in viata de zi cu zi.

cum sa cureti o pereche de adidasi albi

Pasii de urmat:

1 – Vom incepe scoaterea sireturilor de la perechea de adidasi albi si le vom inmuia cu putina apa calda cu detergent de rufe.

2 – Apoi, vom cufunda o carpa curata in galeata cu apa calda si detergent de rufe si o vom stoarce bine pentru a elimina excesul de apa. Vom freca intreaga suprafata a pantofului si vom clati carpa in galeata cu sapun si apa, pentru a scapa de murdarie.

3 – Dupa ce frecati bine pantofii, vom pune pasta de dinti pentru albire pe o periuta de dinti si spalam usor cu miscari circulare.

4 – De asemenea, vom trece peria cu pasta de dinti pe fundul pantofului.

5 – Cand terminam, vom curata toata pasta de dinti de pe perechea de adidasi albi, cu ajutorul unei carpe curate, inmuiata in apa proaspata.

6 – In final, scoateti sireturile din apa amestecata cu detergent si clatiti-le in chiuveta cu apa curata.

7 – Lasati sireturile si incaltamintea sa se usuce la soare.