Cum iti alegi ochelarii perfecti

Cum iti alegi ochelarii perfecti

Recent am privit o fotografie cu o prietena, pe Facebook. Ceva era diferit, dar nu stiam ce. Fata i se parea mai luminoasa, cumva…asa am realizat ca erau noii ei ochelari. Rama lor era verde si forma merge atat de bine cu forma fetei ei, incat am aflat cateva sfaturi si cum trebuie sa ii alegi ce cei mai potriviti.

Nu cumpara singura. Ia cu tine oameni in care ai incredere si care iti stiu gusturile si ce ti se potriveste.

Nu te teme sa fii indrazneata. Senzatia de funky sau prea diferit se duce imediat. Niciodata nu te astepti sa iti cumperi rame colorate, dar apoi te obisnuiesti si te bucuri ca ei contrasteaza cu nuantele parului si ochilor.

Nu fi timida in magazin. Arata, ia, pune intrebari si incearca cat mai multe perechi posibile. Incearca si extremele, ceva ce vine surprinzator de bine pe tine. Da, uneori dai si peste perechi care te fac sa razi.

Fa cumparaturi acolo unde ai de unde alege. Majoritatea lanturilor cunoscute de optica au o pereche limitata de perechi. Cauta si in alte locuri unde sunt optiuni unice si accesibile.

Incearca un magazin tipic parintilor nostri. In aceste timpuri, unele fete cumpara din zona in care stau si unde dau pe niste magazine simple, independente, unde te poti si targui cu vanzatorii. Poti pleca acasa cu o investitie buna si cu accesorii gratuite la perechea de ochelari!

Poarta lentilele de contact. Asta pentru a fi capabila sa vezi cu adevarat ce rame probezi!

Sa stii cand sa ignori trendurile. Femeile care au sprancene foarte arcuite nu pot purta lentile mici, drepte, cum se poarta. Mai bine alegeti ochelari cu lentile mai late pe verticala, decat pe orizontala, astfel ca ochii sa fie chiar pe centrul lentilelor. Exista o lege geometrica pentru toata chestiunea. Nu e usor!

Leave a Reply