Cum facem Cyber-sex

Cum facem Cyber-sex

aCe griji pentru pilula, ce temeri pentru rezistenta prezervativului sau spaima ca nu te va mai suna dupa? Uita de toate acestea si aventureaza-te in cyber sex! Nu ai nevoie decat de un computer, un partener online si multa imaginatie. Rezultatul? Cat se poate de intens si satisfacator.

Ce spui? Te-am convins ca ar fi momentul sa incerci sa faci cyber sex? Daca e asa, atunci cred ca ar fi potrivit sa iti prezentam si cateva tipsuri pentru ca experienta sa fie cat se poate de reusita.

Asadar, sa trecem la treaba!

1. Pregatiri

Daca aveai de gand sa faci cyber-sex la birou, mai bine o lasi balta din start. Ca si in cazul masturbarii, cyber sexul are nevoie de atentie si pregatire.

Aprinde cateva lumanari aromate in camera, pune-ti un pahar de vin, alege o lenjerie sexy si aseaza-te confortabil pe pat cu laptopul in brate sau comod in scaunul de la birou.

2. Cu cine?

Ai doua posibilitati, fie discuti cu partenerul tau (care fie e plecat de acasa, fie nu locuieste cu tine), fie cu cineva nou cu care ai de gand sa ai un one-night-stand cyber.

Daca pentru prima varianta lucrurile sunt clare, in al doilea caz ar trebui sa incerci site-urile destinate acestui tip de chat sau chat-room-urile speciale create in platformele internationale.

3. Cat de departe ajungeti?

Cel mai simplu iti va fi sa discuti cu partenerul tau, pentru ca el stie cat de departe esti dispusa sa mergi si iti va fi mai usor sa abordezi subiectele pe care ti le doresti.

Chiar si in cazul unei discutii cu cineva necunoscut, inaintea discutiei trebuie sa stabilesti ce subiecte nu esti dispusa sa abordezi.

4. Cum faci?

Pai, e simplu. Discuti cu partenerul care sunt lucrurile care te excita, ce ti-ai dori sa faca, unde sunt mainile lui si ce va primi daca te satisface.

Poti folosi fraze complexe care sa ii explice ce simti si ce efect au cuvintele lui asupra ta.

5. Placere

Ai sa te intrebi cum vei fi “placut impresionata” de experienta. Raspunsul e simplu. Discutiile vor fi extrem de excitante si cu putin ajutor personal vei reusi sa ajungi numaidecat la orgasm.

Leave a Reply