Citate celebre despre sarbatorile de iarna, Citate in citate , aforisme , maxime sarbtori

Citate celebre despre sarbatorile de iarna, Citate in citate , aforisme , maxime sarbtori

citate sarnatori

Pentru un copil, Crăciunul este prima dovadă teribilă că este mai bine să călătoreşti plin de speranţă, decât să soseşti”. Stephen Fry

“Necazurile aduna oamenii laolalta si fac sa se iveasca frumusetea si armonia in relatia dintre ei ; la fel precum iarna creeaza flori de gheata pe ferestre , flori ce dispar odata cu sosirea caldurii.”
Soren Kierkegaard

“O singura vorba buna poate dezgheta trei luni de iarna.”
Proverb japonez
Niciodată nu am crezut în Moş Crăciun, deoarece ştiam că nici un tip alb nu ar veni în cartierul meu după ce se înserează. Dick Gregory

“Parerea mea despre Craciun, moderna sau democrata, este una foarte simpla: iubirea fata de ceilalti. Ma tot gandesc…de ce trebuie sa asteptam Craciunul pentru a arata acest lucru?” – Bob Hope

“Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune” – Calvin Coolidge.

“Cel care nu are Crăciunul în inimă, nu-l va găsi nici sub brad” – Roy L.Smith

“În loc să fie timpul unui comportament neobişnuit, Crăciunul este singura perioadă a anului când oamenii îşi pot urma propriile impulsuri şi îşi pot exprima propriile sentimente, fără reţineri. Crăciunul, pe scurt, reprezintă şansa de a fi noi înşine” – Francis C. Farley.

“Cel mai bun cadou de Crăciun din jurul bradului: prezenţa unei familii fericite” – Burton Hillis.

“Iarna , un anotimp al asteptarii , o vreme potrivita pentru reinvierea amintirilor de aur si lansarea intr-o calatorie sentimentala , un timp in care te poti bucura de fiecare ora.”
John Boswell

“In timpul iernii gradina se plictiseste de mine…Din aceasta cauza , ea prefera sa adoarma pentru o vreme.”
Céline Blondeau

Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune” – Calvin Coolidge.

“Cum sa alegi bradul perfect pentru Craciun? Toti brazii de Craciun sunt perfecti!” – Charles Dickens.

“Niciodata vocile nu sunt atat de frumoase ca intr-o seara de iarna , atunci cand apusul aproape ca iti ascunde trupul , iar cuvintele par a se naste de nicaieri , cu o nuanta de intimitate rar intalnita in timpul zilei.”
Virginia Woolf

“Craciunul flutura bagheta magica pe deasupra lumii si pastreaza tot ceea ce este mai bland si mai frumos” – Norman Vincent Peale.

“Daca nu ar fi iarna , primavara nu ar fi atat de placuta : daca nu am trece din cand in cand prin perioade neprielnice , prosperitatea nu ar fi atat de binevenita.”
Anne Bradstreet

Leave a Reply