Cele mai profunde mesaje de dragoste

Cele mai profunde mesaje de dragoste

dragosteMesaje de dragoste

Cu un sarut sa te trezesc, cu vocea calda sa-ti soptesc ce nimeni nu ti-a spus nicicand” “esti ingerul meu pe pamant si in gand”. Asa as vrea mereu sa fie…saruturi, mangaieri o mie ti-as darui pe vesnicie si-a mea inima ce bate pentru tine zi si noapte. Numai iubire ai simti si fericire zi de zi pana atunci cand voi muri, dar dragostea ar fi prea mare si te-as iubi in continuare. As vrea de s-ar putea, sa-ti dau inima mea…

Nu inceta sa tanjesti dupa cerul albastru
Nu inceta sa speri ca soarele va straluci din nou
Intr-o buna zi. Nu inceta sa canti, desi toata
lumea suspina. Si pana la urma vei reusi
Tu esti mereu alta si ultimul dintre saruturi este mereu cel mai dulce, asta pentru ca imi hraneste sufletul flamand, ultima lacrima a ta este mereu mai cristalina, pentru ca imi potoleste setea de iubire, iar ultimul zambet este cel mai luminos care imi reda speranta, si ultimul gest este cel mai gratios pentru ca-mi reda increderea ca ma iubesti cu adevarat.

Nu-ti urmari interesele tale, care sunt schimbatoare, ci preocupa-te intai de propria ta fire si de ceea ce-ti place, pentru ca acestea nu trebuie si nici nu se vor schimba.

Caut in inima mea
Caut in sufletu meu
Caut in gandul meu
Caut in gandul tau
Caut in sufletul tau
Caut in inima ta si insfarsit am gasit
Cheia inimi mele de ce nu vrei sa mi-o dai
Sa pot deschide unsa inimi mele si sa iti spun toate sentimentele mele care le simt
Eu pentru tine

Esti cel la care ma gândesc si în care ma regasesc în diferite melodii, esti cel de care stau la brat în scurtele plimbari,esti numele pe care îl scriu pe nisipul fierbinte si pe care îl feresc de valurile înspumate, esti soarele care-mi lumineaza calea zi de zi, esti mai presus de orice comparatie, pentru ca esti cu adevarat unic si simt din plin asta. Te iubesc pur si simplu tot mai mult!

Fericirea e un cuvant sublim asa incat iubirea seamana o avere, o dragoste, dar totodata si durere, iubirea poate fi frumoasa, dar uneori si furtunoasa. Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei… nu o alunga… caci vei regreta… Cand iubesti… tu o stii bine,… dar nu lasa caacest sentiment sa dispara din tine…Sunt clipe ce cad peste noapte, sunt clipe ce vor reveni si-astept cu nerabdare ziua… cand tu vei reveni…
Sa nu uiti ca te iubesc!

Pages: 1 2

Leave a Reply