Cele mai bune difuzoare Bluetooth din 2017

Cele mai bune difuzoare Bluetooth din 2017

Ele sunt la moda si le vedem tot mai des in casele prietenilor, la petreceri, in parcuri si multe altele. Datorita confortului si usurintei de utilizare pe care le prezinta cu privire la alte dispozitive mai conventionale, difuzoarele cu conectivitate Bluetooth au devenit unul dintre cele mai utilizate accesorii electronice pentru a asculta muzica la orice intalnire intre prieteni sau pentru a amplifica sunetul unei voci sau intr-o sala de gimnastica, pentru a mentiona doar cateva utilizari.

Dar imersarea in universul difuzoarelor Bluetooth sau wireless are complexitatea sa, deoarece oferta este mare si este usor sa ne pierdem. Pentru a usura calea, impartasim un ghid de baza pentru a afla care sunt cele mai bune difuzoare Bluetooth din 2017.

Cele mai bune difuzoare Bluetooth

Parlante Bluetooth Philips Bt2600b-00

Datorita masurilor sale de -10,7 cm inaltime, 9,7 cm latime si 3,2 cm adancime si greutatea sa de numai 210 de grame, acest mini difuzor bluetooth este ideal pentru transportul muzicii oriunde doriti. Include cablu USB pentru incarcare pe PC si ghid de instalare rapida.

Parlante Bluetooth Philips Bt2600b-00

Bose Soundlink Mini II

Conceput pentru a oferi un sunet complet cu un bas mult mai profund decat va puteti astepta de la un difuzor care incape in palma, SoundLink Mini II are un difuzor incorporat, astfel incat apelurile sa poata fi receptionate cu voce tare.

Bose Soundlink Mini II

Parlante Bluetooth Jbl Flip 4

Acest difuzor este rezistent la apa si are un design ultra-compact in forma de oval. Datorita masuratorilor sale (6,8 cm inaltime x 17,5 cm latime x 7 cm adancime) si greutatea sa de 515 grame, este foarte usor de transportat.

Parlante Bluetooth Jbl Flip 4

Parlante Bluetooth Sony Srs-x11

Acest difuzor are o inaltime de 6,1 cm, o latime de 6,1 cm si o adancime de 6,1 metri si o greutate de numai 215 grame. Include cablu micro USB pentru incarcare pe PC, curea si ghid de pornire rapida.

Parlante Bluetooth Sony Srs-x11

Parlante Bluetooth Harman Kardon Onyx Studio 3

Are un design avangardist, cu forma circulara, construit din materiale de calitate superioara. In plus, are o baterie reincarcabila litiu-ion incorporata.

Parlante Bluetooth Harman Kardon Onyx Studio 3