Cele 3 reguli de aur ale datingului online – instant messenger

Cele 3 reguli de aur ale datingului online – instant messenger

Internetul pare sa fie singurul raspuns la orice intrebare pe care o avem. Orice doresti este disponibil online, fie ca e vorba de mancare, haine, intalniri, parteneri, prieteni. Cuplarile pe internet nu mai sunt un lucru nou astazi.

Toti am auzit cum multi dintre prieteni si-au gasit pe cineva special sau dragut online sau ca s-au imprietenit astfel. Este singurul loc in care poti fi curajos si aventuros si in care nu risti deloc. Ulele site-uri ofera servicii de dating online. Poti sa cauti, in functie de preferintele tale, pe cineva care ti se potriveste.

Cea mai buna cale de a comunica, totusi, online, este messenger instant (IM). Poti sa vorbesti cu cel sau cea de care iti place, in timp real si totusi, ai timp sa te gandesti la urmatoarea ta miscare. Poti sa fii spontan, amuzant si oricum vrei tu, fara sa eziti. Asta poate fi o miscare buna, mai ales daca esti timid/a din fire.

Cunoaste persoana inainte sa o contactezi. Este foarte importanta aceasta regula, altfel ea sau el va vorbi cu tine doar ca sa fie amabil si vei pierde orice speranta. Asa ca asigura-te ca o stii sau il stii bine inainte. Gaseste ceva comun intre voi sau, daca nu gasesti, cauta ceva ce te intereseaza pe tine. Astfel, vei putea sa incepi o conversatie interesanta cu ea. Poti incepe conversatia cu un compliment, cu o intrebare despre personalitatea ei.

Nu vorbi numai tu si lasa-l si pe el (sau pe ea) sa vorbeasca. Nu esti pe messenger ca sa tii un monolog. Inceteaza sa vorbesti numai tu. Nu trebuie sa iti bati gura numai despre tine, vorbeste scurt si la subiect, dar interesant. Ar trebui sa ii mentii interesul, altfel iti vei pierde sansa.

Foloseste-te de sarmul tau, dar fii subtil/a. Cand te simti si esti fermecator sau fermecatoare, trebui sa fii si subtil. Atrage persoana pe care o placi, complimenteaz-o si asteapta raspunsul. Nu uita, datingul online prin messenger, mai ales, e cea mai usoara cale de a gasi un partener de intalniri. O conversatie online poate duce la o conversatie telefonica si daca merge bine, la o intalnire adevarata!:)

Leave a Reply