Ce rochii au purtat vedetele la Golden Globes Awards 2010

Ce rochii au purtat vedetele la Golden Globes Awards 2010

Ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur a avut loc pe data de 17 ianuarie 2010.  Iata ce au purtat vedetele pe covorul rosu:

Multe staruri au ales rochii in culori vesele. Cele mai bine imbracate, dar si cateva tinute mai putin inspirate puteti vedea in pozele de mai jos. Lista completa a castigatorilor o gasiti aici.
aa
Au ales rochii in culori puternice: Cameron Diaz, Sandra Bullock, Ginnifer Goodwin, Lauren Graham, Sigourney Weaver, Zoe Saldana. Cel mai mult imi place rochia purtata de Ginnifer, chiar daca lungimea nu e indicata pentru evenimente atat de festive. Cel mai putin imi place rochia fucsia a lui Lauren Graham – prea o face sa arate ca o bomboana mare. Iar Sigourney Weaver, la 60 de ani, arata super, rochia e ok, dar cu un singur umar, n-o prea avantajeaza.
aaa
cameron diaz golden globes 2010Sandra Bullock golden globes 2010 Ginnifer Goodwin lauren graham Sigourney Weaver Golden Globe Zoe Saldana
aaaa
Multe actrite au purtat rochii in culori pastel sau foarte apropiate cu culoarea pielii, ceea ce nu le-a avantajat foarte mult; nu pe cele cu pielea foarte alba.

Pages: 1 2 3

Leave a Reply