Ce-i scoate din sarite?

Ce-i scoate din sarite?

Pentru ca ne vor atat de mult, baietii invata in general sa ne accepte micile chestii de fete. Sunt insa si lucruri pe care le considera total absurde. Hai sa vedem care sunt capriciile si maniile de fete care ii scot cu adevarat din sarite pe baieti!
Vorbesti la telefon ore intregi
Rareori vei vedea un baiat al carui cel mai bun prieten sa fie mobilul. Chiar daca au chestii urgente sa-si spuna, baietii prefera sa dezbata face to face. Asa ca sa nu te mire faptul ca iubitul tau te expediaza destul de repede la telefon. Pur si simplu nu intelege de ce iti place sa pierzi timpul la mobil. Deci, macar atunci cand esti cu el, incearca sa nu mai trimiti 3 sms-uri pe minut Mariei.

Una calda, una rece
Se schimba vremea, e luna plina, esti in acea perioada a lunii…hei..sunt o groaza de motive pentru care o fata isi poate schimba dispozitia. Ei te cred un pic nebuna la faza asta.

Pentru baieti lucrurile sunt de cele mai multe ori albe sau negre – si nu gri, asa cum au tendinta sa fie pentru fete.

Daca esti vesela, atunci nu e niciun motiv sa fii trista, dupa parerea lor. Chestia asta cu schimbarea brusca de atitudine poate avea sarm in ochii lor, insa pana la un punct. Baietilor le plac jocurile dar cu masura.

Hai la shopping!
Una dintre cele mai aiurea corvoade la care poti sa supui un baiat este sa-l cari cu tine la cumparaturi. De obicei, majoritatea tipilor au in dulap 5 tricouri, 2 perechi de jeansi, iar dimineata trag pe ei ce se nimereste.

Gossip girls
Cum ar fi viata fara reviste, barfe sau ultimele noutati legate de staruri? In primul rand ei chiar nu isi dau seama cu ce te poate incalzi daca stii cu cine s-a combinat Robert  Pattinson sau ce accesorii a purtat Jolie la cel mai recent party. Ce-i scoate din minti este insa momentul in care tu te apuci sa-i povestesti toate aceste mici barfe.

Pregatiri interminabile
Nu conteaza unde iesi, nu ai cum sa fii gata pentru o iesire in 2 timpi si 3 miscari. Ca si cu hainele, si pregatirea pentru un date pentru ei nu dureaza mai mult de un sfert de ora. Doar daca nu dai peste vreun metrosexual, care poate concura lejer cu tine la statul cu orele in oglinda. Pentru majoritatea baietilor, insa, statul degeaba, asteptandu-te sa fii gata este practic ucigator. Sa nu crezi ca se prefac  atunci cand nu esti gata la timp.

Leave a Reply