Ce fel de iubit/a esti?

Ce fel de iubit/a esti?

lalaAtunci cand este vorba de sex, daca mi s-ar fi cerut sa numesc o indemanare indispensabila, as fi raspuns: arta atingerii senzuale. Prin aceasta intelegand abilitatea – si capacitatea de a imagina – de a induce senzatii delicioase pe intreg trupul partenerului(ei), de la lobul urechii pana la calcaie.

O indemanare la fel de importanta este de a primi senzatii erotice fara alte sentimente sau ganduri care sa-ti distraga atentia. Acestea sunt cunostinte care pot fi invatate. Nu e nevoie sa fii subtire si frumoasa; nu ai nevoie de lenjerie scumpa sau jucarii de la sex shop; ai nevoie doar de dorinta si increderea de a experimenta.

Toti suntem unici in felul nostru atunci cand vine vorba de sex. Cautam diferite lucruri la partenerul pe care il alegem si avem propriile noastre pacate in pat. Chiar si felul in care gandim despre cum ar trebui sa se comporte barbatii si femeile din punct de vedere sexual este unic.

Aruncand o privire asupra stilului tau de a te comporta in pat te poate face capabil(a) sa mergi mai departe in viata ta sexuala. Poti depasi anumite atitudini care nu iti mai sunt de folos si poti invata sa te concentrezi mai mult asupra placerilor la nivel senzual.

Odata ce ai inteles ce fel de iubit(a) esti, iti poti imbunatati calitatile si iti poti depasi slabiciunile, facand toate schimbarile posibile. Vezi daca te recunosti in una din urmatoarele categorii:
Genul romantic

Te gandesti la pasiune numai din unicul unghi al dragostei si vezi actul sexual ca o ultima expresie a sentimentelor tale. Oricum, acest mod de a privi o relatie nu va permite sa se ajunga la acea perioada de “distantare” prin care trec majoritatea relatiilor. Atunci cand semnele initiale ale marii iubiri incep sa slabeasca, s-ar putea sa simti ca te-ai inselat in privinta partenerului(ei) si ca ai fost orbit(a).

Genul prietenos

Pages: 1 2

Leave a Reply