Andreea Mantea s-a cuplat cu nepotul lui Gigi Becali?

Andreea Mantea s-a cuplat cu nepotul lui Gigi Becali?

aSe zvoneste ca fostul iepuras Playboy, Andreea Mantea, s-ar fi cuplat cu nepotul lui Gigi Becali, Lucian Becali.

Frumuseţea Andreei Mantea a funcţionat ca un magnet pentru craii de Dorobanţi şi, imediat după despărţirea de Andrei Ţârdea, iepuraşul cel brunet a avut parte de o curte insistentă din partea unor tineri bazaţi financiar şi dornici să se etaleze alături de un asemenea „trofeu”. Ultimul intrat pe această listă pare a fi Lucian Becali, conform vdtonline.ro.

Întâmplarea s-ar fi petrecut într-un club de fiţe din Bucureşti. Fosta vedetă de televiziune se afla la masă cu Rani Adamescu, miliardar despre care a declarat că i-ar fi doar prieten, nicidecum iubit. O seară frumoasă, petrecută în doi, avea să aibă însă consecinţe interesante pentru viitorul Andreei.

Şi asta fiindcă la masa alăturată se afla nepotul preferat al lui Gigi Becali, Lucian, împreună cu un grup de prieteni. Săgeata lui Cupidon l-a atins decisiv pe tânărul bogat, făcându-l să nu mai ţină cont că a venit în respectivul local cu rude şi amici. Lucian a abordat-o direct, iar după câteva minute avea deja numărul ei de telefon.

După cum scrie „Cancan“, lucrurile nu s-au oprit aici. Surse din anturajul iepuraşului au povestit că între brunetă şi nepotul finanţatorului Stelei s-a înfiripat deja o relaţie. Să sperăm că va fi de durată.

Leave a Reply