Alege-ti fondul de ten potrivit

Alege-ti fondul de ten potrivit

Fondul de ten este baza perfecta pentru un machiaj. Fondul pe care il aplici poate sa te faca sa apari minunata sau absolut aiurea. Atentie speciala trebuie data tipului de fond de ten potrivit pentru pielea ta, atunci cand pornesti la cumparaturi. Astazi, sunt multe tipuri de fond de ten disponibile. Cel care ti se potriveste este in functie de complexia fetei, cat si de tipul de ten.

Persoanele cu tenul gras ar trebui sa caute fond de ten pe baza de apa cu zero continut gras. Aceste fonduri de ten nu blocheaza porii pielii si permite tenului sa respire.

Poate fi aplicat foarte rapid si ofera acoperire faciala totala. Daca ai pielea uscata, ar trebui sa folosesti o crema hidratanta colorata. Aceasta contine hidratant care ofera pielii uscate moliciune si stralucire.

Femeile cu tenul normal sunt binecuvantate cu luxul de a purta orice tip de fond de ten, oricand doresc. Pielea sensibila cere ingrijire speciala, iar aceste femei ar trebui sa aleaga fonduri de ten hipoalergenice sau special concepute pentru acest tip de piele.

Fondul de ten trebuie sa fie ales si in functie de varsta ta. Pudrele sunt potrivite pentru fetele tinere, in timp ce pe pielea matura, cele lichide sunt cea mai buna solutie. Fondul aplicat trebuie sa nu schimbe culoarea tenului naturala. Daca nuanta fondului de ten nu se potriveste cu cea a tenului, atunci intregul scop al folosirii acestuia este ruinat.

Culoarea fondului de ten poate fi testata prin aplicarea pe incheietura sau pe linia maxilarului, la lumina naturala, nu artificiala.

Nu numai selectia fondului de ten, ci si metoda aplicarii este importanta. folosirea nepotrivita a fondului de ten da fetei un efect de masca. Hidratarea tenului inainte de aplicare va face ca fondul de ten sa reziste mai mult timp. Dar nu hidrata in exces, pentru ca acest lucru va provoca intinderea fondului de ten.

Aplica mici puncte de fond de ten pe frunte, pe nas si pe obraji. Amesteca usor pana intra in piele. poti face asta cu buricul degetelor sau cu un buretel. Dupa aplicarea acestuia, poti aplica si pudra.

Leave a Reply