5 lucruri neadevarate despre sex

5 lucruri neadevarate despre sex

Mituri neadevarate despre sex

1. Barbatii au un apetit sexual mai dezvoltat decat femeile

Asa gandesc peste 75% dintre barbati si femei. Fals! Numarul femeilor care se plang de apetitul sexual scazut al partenerilor este tot mai mare. Nimic nou! Nou este ca femeile vorbesc acum despre asta.
Marea majoritate a femeilor au dorinte sexuale spontane si 50% dintre ele ar vrea sa faca sex zilnic. In plus, doua din cinci femei se excita in fata unui stimul sexual cu o intensitate mai mare si mai rapid decat barbatii. Asadar, femeile nu sunt sexul slab in ceea ce priveste dorintele sexuale.

2. Sperma ingrasa

Contine mult zahar, ce-i drept. Totusi, ganditi-va la cantitate. Nu prea cred ca sunteti dispuse sa o folositi pe post de dieta de ingrasare. De unde sa strangeti cantitata necesara care sa va ajute sa adaugati cativa centimetri. Dar nu e nici o problema. Nu-i asa ca toate sunteti la dieta? Nu va faceti, atunci, griji. Nu dati vina pe el si pe activitatea voastra din dormitor pentru centimetrii pe care i-ati pus pe fund, pe solduri sau pe burta.

3. Punctul G le ofera femeilor orgasme intense

Fals! Punctul G a fost descoperit de neamtul Ernst Grafenberg. Se spune ca stimularea lui le ofera femeilor niste orgasme de se urca pe pereti. Ei bine, multi ginecologi spun ca acesta nici macar nu exista. Totusi, acestia sugereaza ca daca partenera ta se simte bine cand ii stimulezi o zona din interiorul vaginului, unde crezi tu ca exista punctul G, chiar daca el nu exista, continua. Ideea e sa va simtiti bine.

4. Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde

“Acesta este un mit total ridicol”, afirma Dr. Rachel Vreeman de la Scoala de Medicina de la Universitatea Indiana.

“Daca presupunem ca un barbat normal este treaz 16 ore pe zi, el ar trebui sa se gandeasca la sex de peste 57.000 de ori in fiecare zi. Asta inseamna aproape tot atat de mult cat respira, in timp ce este treaz. Cineva care se gandeste la sex atat de des este incapabil de a mai executa orice alte sarcini.”

5. Marimea nu conteaza

Fals! Conteaza si pentru ei si pentru ele. Mai mult, ele vorbesc despre marimea penisului mai mult chiar decat partenerii lor. De ce conteaza? Din punct de vedere estetic e mai placut sa vezi un barbat mai “dotat”, decat unul mai putin “dotat”. In plus, o femeie se simte mai bine cu un partener dotat.

Leave a Reply