Ce sa faci ca sa traiesti mai mult !

Ce sa faci ca sa traiesti mai mult !

Este oare posibil pentru cineva sa traiasca fericit pana la 100 de ani? Vestea buna este ca organismul, corpul este construit sa fie pentru 100 de ani – tu trebuie sa nu intervii in calea acestui lucru. Adica sa privesti sincer obiceiurile si stilul de viata. Majoritatea dintre noi are probleme in acest sens.

Dureaza 2-3 saptamani de comportament repetitiv pentru a forma un nou  tipar in creierul tau. odata ce se formeaza, devine un raspuns comportamental automat. Inlocuieste obiceiurile proaste cu cele bune.

Mananca 5 mese mici pe zi. Cand mananci portii mai mici in timpul zilei, oferi regulat nutrienti, zahar si energie corpului. In plus, ajuta tractul digestiv si sistemul metabolic si reduce riscul aparitiei bolilor de inima.

Urca scarile in loc sa folosesti liftul. Beneficiile sanatoase ale exercitiilor zilnice nu pot fi exprimate indeajuns. Exercitiul regulat ajuta la promovarea starii de bine psihologice, intareste sistemul imunitar, mentine mobilitatea incheieturilor, creste energia. Poti sa te plimbi, sa alergi, sa mergi cu bicicleta.

Razi cat mai mult! Toti stim ca rasul si veselia cresc functiile imunitatii, mai ales in productia de celule care omoara infectiile si protejeaza corpul de cancer si alte boli. Rasul creste si eliberarea de endorfine, compusi care ofera o stare de bine, in creier. Fara dubii, oamenii care rad si sunt veseli traiesc mai sanatos si mai mult.

Bea 8 pahare de apa pe zi. Apa este esentiala pentru functiile corpului. Apa este sursa longevitatii, asa ca trebuie sa consumi  8 pahare de apa flitrata.

Relaxeaza-te prin meditatie. Stresul este principala cauza a majoritatii bolilor care ne scurteaza viata. Stresul tot creste – daca nu gasim tehnici de a ne descurca. Meditatia este cea mai buna cale de a scapa de tensiune si de a revitaliza corpul. Invatam sa respiram cum trebuie, ceea ce e esential pentru a elimina 70% din toxinele si reziduurile corpului. De asemenea, calmeaza mintea, scade hormonii stresului si ne invata disciplina.

Leave a Reply