Zodiile sub dus

Zodiile sub dus

Berbec: Face duş la minut, cu un picior deja afară pe uşă. Din fericire, îşi face timp din când în când pentru o baie prelungită, mai mult ca să se relaxeze.

Taur: Pentru el baia este un ritual, mereu la fel. Indiferent dacă se spală mai des sau mai rar, săpunul lui e de cea mai bună calitate.zodiile sub dus

Gemeni: În copilărie se zvârcoleau ca argintul viu la baie. La maturitate, i-au înţeles necesitatea, dar caută s-o reinventeze de fiecare dată.

Rac: Ar sta în apă până i se murează degeţelele. Nu purificarea e esenţială la el, ca la Fecioare, cât mediul. Şi-ar lua masa sub duş, sau laptopul să lucreze.

Leu: O baie cu spumă, demnă de regina Cleopatra. Priveşte un Leu la baie şi n-o să mai ai nicio îndoială asupra narcisismului său. Omul acesta se iubeşte sincer!

Fecioară: Pare hotărât de „dea de alb”. Poate avea tendiţe obsesiv-compulsive legate de curăţenie şi igienă. De mirare că nu şi-a tocit încă pielea de cât o spală.

Balanţă: Totul e o chestiune de estetică. Balanţele sunt curate ca să placă, altfel ar fi în stare să reinventeze moda aristocraţilor din Evul Mediu, care se scărpinau cu andrele de aur pe sub perucă.

Scorpion: Nu are un interes deosebit pentru spălat. Ba chiar a avut perioada de rocker când nu s-a atins de apă o lună. Dar după ce a descoperit ce interesant se face dragoste sub duş, şi-a schimbat părerea.

Săgetător: Şi când e murdar pare curat, din cauza aerului pe care îl emană. Să îţi dau un exemplu lămuritor: Brad Pitt, într-o scenă din care iese plin de noroi şi transpirat, ţi se pare murdar? Aşa-i că nu mai contează?

Capricorn: Sunt meticuloşi la spălat, ca în toate celelalte activităţi ale vieţii lor. Nu ar sări baia din program nici picaţi cu ceară, dar nu fac din ea un prilej de trezire a simţurilor sau o bucurie.

Vărsător: Le place să se relaxeze în apă caldă cu gândul la tot felul de idei. Aşa au apărut, de altfel, mari descoperiri, vezi Arhimede. Altfel, dau apă pe jos (ca de aia sunt Vărsători) sau trebuie să le reaminteşti să se spele, căci se iau cu altele.

Peşti: Ca peştele în apă sunt Peştii la baie. Indiferent că e un ritual de purificare pe care îl încarcă cu puteri magice tămăduitoare, sau se aruncă în baie îmbrăcaţi după o beţie, o adoră.

Leave a Reply