Vrei mai mult decat orice sa fii iubita?

Vrei mai mult decat orice sa fii iubita?

Pentru tine nu exista nimic mai frumos decat o relatie de iubire. E de ajuns ca un baiat sa-ti faca un compliment si cazi pe spate. Adori sa ti se acorde atentie si ai atat de putina incredere in tine, incat, in momentul in care un baiat se arata interesat de persoana ta, ti se pare cel mai fascinant de pe planeta. De fapt tu te indragostesti de de atentia si grija aratata- si mai putin de baiatul respectiv. Tu esti indragostita de iubire, de acea senzatie de a fi pretuita, adorata etc. Numai ca dragostea adevarata nu inseamna asta. In plus, daca ai senzatia ca iubitul tau te neglijeaza ( nu te-a mai sunat in ultimile 6 ore), tragi concluzia ca relatia s-a terminat si pornesti in cautarea unei noi “iubiri”. Ai nevoie de dovezi permanente de afectiune iar daca nu le obtii, asta e, altul la rand.

Ce-i de facut? In primul rand, e cazul sa inveti sa te iubesti mai mult tu insati si sa n-ai nevoie sa te bage cineva in seama pentru a realiza ca e ceva de capul tau. A fi dependenta de afectiunea unui baiat nu e intotdeauna un lucru bun. Stai mai mult timp cu persoanele care tin la tine neconditionat (familie, prieteni) pentru a-ti alimenta increderea in tine.

Cat despre iubire, nu mai fi asa grabita sa respingi un baiat doar pentru ca nu-ti aduce flori in fiecare zi. Poate dai cu piciorul chiar iubirii adevarate. Gandeste-te de doua ori inainte sa iei o decizie, sa faci o alegere. Nu intotdeuna o faci pe cea care trebui, si singura care va avea de suferit esti tu. Nu lucrul asta ( de a fi in centru atentiei si tina afectiunii) e cel mai important lucru.

Leave a Reply