Videoclip nou Blaxy Girls- “Save the World”

Videoclip nou Blaxy Girls- “Save the World”

aFetele de la Blaxy Girls, au lansat cel mai nou videoclip pentru  single-ul “Save the World”, cu care vor concura la Eurovision.

Dupa ce la inceputul lunii trecute v-am adus cateva poze de pe platourile de filmare din Bucuresti, iata ca nu dupa mult timp avem ocazia sa vedem si produsul finit.

Va spun din start ca nu as fi crezut ca o sa vad asa ceva; un clip, in regia lui Florian Botea, care suprinde extrem de bine mesajul piesei. De la toate acele imagini cutremuratoare cu familii distruse, razboaie si copii sarmani, pana la chipurile pline de tristete ale fetelor mergand pe strazile Bucurestiului si zarind dezastre la fiecare pas… totul arata foarte bine si pot spune ca le vom vedea in continuare pe Blaxy Girls in topuri .

Desi s-ar putea ca subiectul abordat sa va para un cliseu, nu puteti nega faptul ca noi, oamenii, suntem singurii in stare sa facem lumea in care traim una mai buna, iar timpul trece foarte repede! Asadar, fara niciun alt comentariu in plus, va las sa urmariti videoclipul si chiar va indemn sa le votati la Eurovision, pentru ca ar putea sa faca o figura mult mai buna decat va asteptati.

Leave a Reply