Urari si Mesaje de Paste pentru cei dragi – Hristos a Inviat!

Urari si Mesaje de Paste pentru cei dragi – Hristos a Inviat!

Urari si Mesaje de Paste pentru cei dragi – Hristos a Inviat! – Cele mai frumoase urari, mesaje si sms-uri pentru familie si prieteni

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!

In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit.

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat!

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! ” HRISTOS A INVIAT”

“Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre.” Sarbatori Fericite!

In zi de sarbatoare cand clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna “HRISTOS A INVIAT”

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa iti aduca Sarbatoarea Invierii Domnului! Si, sa nu uit… Iepurasul o sa-ti trimita ceva frumos, frumos de tot!

Desi, esti departe,mult prea departe, iar sarbatorile Pascale s-au sarbatorit acolo unde esti tu,cred ca in sufletul tau, ai pastrat ceva unic ptr tara ta, pentru oamenii de aici, acum cand noi ne pregatim sa sarbatorim Sfintele Sarbatori de Pasti, as vrea ca sufletul tau sa pastreze puritatea ,candoarea, bucuria alaturi de cei dragi tie, alaturi de familia ta, unde esti,acolo unde trebuie sa fii.

Dincolo de petreceri, de cadouri… Se afla adevarata semnificatie a Pastelui… Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de Sarbatori si tot anul!

Leave a Reply