Urări și gânduri frumoase de Paște 2017

Urări și gânduri frumoase de Paște 2017

Mesaje de Paste. Sms-uri de Paste. Urari de Paste. Felicitari de Paste. Trimite celor dragi cele mai frumoase urari de Paste. Paste Facebook. Paste Whasapp.

Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

 

 Pentru că Hristos a înviat …iubirea sa pentru oameni trezeşte natura la viaţă şi ne aduce primăvara în priviri şi bucuria în suflet.

 

 Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

 

 Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate.

 

 Sărbătoarea Învierii Domnului să reverse sănătate, belşug şi bucurii, iar din Noaptea Învierii să se ridice spre noi trepte spirituale   care să vă însoţească pe drumul vieţii.

 

  Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paste Fericit!

 

  Oaspetii multi sa va vina de sarbatori, sa va lase fara mancare in hambare, fara nicio picatura de vin in pahar dar sa va scape de orice gand amar. Va doresc un Paste fericit si luminat!

 

  Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

 

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

 

Primeste de la mine, multa sanatate si iubire! Si nu uita de provocare: cine sparge oua multe va fi cel din frunte! Presimt ca vei castiga usor si ca vei fi in fruntea tuturor. Paste fericit!

 

  Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !

 

Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!

 

  Sfintele Sărbători de Paste să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paste Fericit!

 

  De Paste voi iesi din ou special pentru tine, lumina in sufletul tau din nou voi aprinde. Sa fii fericit si iubit; toata dragostea mea prin iepuras ti-o trimit. Paste fericit!

 

  Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

 

  Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

 

  Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

 

Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea faţă de frumos vine din trăirile noastre. Trăieşte cu adevărat Învierea Domnului!”