Urari si felicitari de Sf. Mihail si Gavriil

Urari si felicitari de Sf. Mihail si Gavriil

mesaje de sf mihail si gavril

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabi!

De ziua numelui tau, iti doresc ca cele mai bune si frumoase lucruri sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

O zi minunata si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel/Mihai!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Gabriela!

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani Gabriel / Gabriela / Mihai/ Mihaela !

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos!Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani!

Leave a Reply