Urari de Paste

Urari de Paste

Cele mai frumoase urari de Paste

Dincolo de petreceri, de cadouri… Se afla adevarata semnificatie a Pastelui… Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de Sarbatori si tot anul!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Iti doresc sa sarbatoresti minunea reanvierii Domnului Isus Hristos alaturi de intreaga familie,cu bucurie,armonie si pace in suflet.

Poate DISTANTA sa ne tina departe unul de celalalt…Insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez Sarbatori fericite si Hristos a Inviat de la multi, multi km departare…

Cred in prieteni…in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. Cred intr-o prietenie ca a noastra…

Dupa un post atat de lung, it doresc multe oua rosii, multi cozonaci si iepurasi de ciocolata! Paste Fericit!

E timpul sa impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra, a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!

Hristos a inviat!!! Un inger alb pe o lalea va treceazi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: “PASTE FERICIT”!!!

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

Leave a Reply