Unde sa-ti faci un tatuaj sa nu te doara

Unde sa-ti faci un tatuaj sa nu te doara

Daca va ganditi sa obtineti un tatuaj dar sunteti ingrijorati de ceea ce pare a fi o durere insuportabila de la acul de tatuaj care intra in piele, ar trebui sa stiti ca exista cateva locuri mai putin dureroase pentru tatuaje.

5 locuri mai putin dureroase pentru tatuaje

1. Degete

Este posibil sa aveti o anumita durere de la acest tip de tatuaj, mai ales atunci cand va apropiati de os. Tatuajul realizat deasupra degetului este, de obicei, destul de mic, astfel incat durerea nu dureaza o perioada lunga de timp. In partea de sus a degetului este un loc deosebit de sexy pentru a obtine un tatuaj pe care toata lumea il poate aprecia. Nu exista atat de multe terminatii nervoase deasupra degetului in comparatie cu partea inferioara sau partea dinspre palma a degetului.

2. Partea exterioara a umarului

Acesta este un loc minunat pentru a obtine un tatuaj. Ele pot fi mici, mijlocii sau pot acoperi jumatate din umar. Deoarece exista putine terminatii nervoase acolo, durerea este minima. Aceasta trebuie sa fie pe lista celor mai putin dureroase locuri pentru tatuaje.

3. Oriunde pe coapse

Tatuajul coapsei este foarte senzual. Coapsa este o zona grozava pentru a obtine un tatuaj si tatuajul poate fi deosebit de sexy. Exista o densitate scazuta a nervilor pe coapse, astfel incat puteti obtine un tatuaj grozav, fara mari dureri.

4. In spatele urechii

Acesta este un loc mai putin cunoscut pentru a obtine un tatuaj. Zona din spatele urechii nu are multe terminatii nervoase, astfel incat sa nu simtiti cu adevarat durerea atunci cand obtineti tatuajul.

5. Zona soldurilor

Suprafata soldului este un loc perfect pentru un tatuaj deosebit de artistic, care de obicei nu este foarte vizibil pentru ceilalti. Dintre cele mai multe locuri unde puteti obtine un tatuaj, zona soldului este probabil unul dintre locurile cele mai putin dureroase pentru tatuaje, deoarece exista o multime de straturi grase suplimentare si nu prea multe terminatii nervoase in acest domeniu.