Un miel cu chip de om socheaza intregul mapamond

Un miel cu chip de om socheaza intregul mapamond

aaIntr-un sat aflat in apropierea orasului turcesc Izmir, a fost nascut un miel cu chip asemanator  al unui om.

Veterinarul Erhan Elibol, cel care a adus pe lume puiul prin operatie cezariana, a fost oripilat sa constate ca trasaturile faciale ale mielului pareau similare cu cele umane. “Am mai vazut mutatii ale vitelor si ovinelor. Am intalnit astfel de animale cu un singur ochi, cu doua capete sau cu cinci picioare. Dar atunci cand am privit acest pui, am ramas perplex”, a declarat veterinarul in varsta de 29 de ani.

Ochii, nasul si gura mielului erau ca cele ale unui om, in timp ce numai urechile erau caracteristice speciei sale de provenienta. Veterinarii care au studiat cazul sunt de parere ca aceasta rara mutatie este rezultatul unor mecanisme de dezvoltare nepotrivite, nutretul consumat de mama mielului fiind abundent in vitamina A.

In 2009, o capra din Zimbabwe a nascut un pui asemanator. Exemplarul mutant, al carui cap parea a fi de om, a trait cateva ore inainte ca localnicii terifiati sa il ucida. In acea situatie, guvernatorul provinciei a declarat ca micul animal cu aspect bizar era fructul unei relatii sexuale nenaturale dintre o capra si un barbat.

Leave a Reply