Tu cum ai suvitele?

Tu cum ai suvitele?

Stiai ca doamnele Hollywoodului isi adapteaza coafurile in functie de structura firului de par? Avem detalii pretioase, alese de-a fir a par.

Daca ai firul subtire si ondulat ca al lui Molly Sims. Vrei reflexe discrete. Ai nevoie de sprayul pentru stralucire – un plus de luminozitate la o pulverizare distanta. Foloseste-l ori de cate ori vrei o aparitie glam. Vrei bucle generoase. Ai nevoie de spuma modelatoare – aceasta defineste si confera volum generos oricarei coafuri, oricat de indraznete si de spectaculoase ar fi. Vrei energie fir cu fir. Ai nevoie de o masca de par care reface si hraneste fibra capilara din interior iar rezultatele nu se vor lasa asteptate.

Daca ai firul ondulat si gros ca a al lui Rachel Bilson. Vrei naturalete. Ai nevoie de crema pentru definirea buclelor – onduleurile sunt puse in valoare fara a incarca excesiv firul de par. Vrei suvite disciplinate. Ai nevoie de crema anti-frizz – nici macar vremea capricioasa nu-ti mai poate ravasi coafura. Vrei prospetime. Ai nevoie de un spray pentru par ondulat – cu o formula inovatoare si ce confera contur si stilizeaza onduleurile, intr-o maniera cat mai naturala.

Daca ai firul subtire si drept ca al lui Gwyneth Paltrow. Vrei o ingrijire adecvata. Ai nevoie de un sampon cu o textura ce mentine sanatatea si culoarea parului de la radacina pana la varf. O formula buna de incercat. Vrei definire si stralucire. Ai nevoie de un ser ce contine ingrediente emoliente. Domolesc pornirile rebele ale cositelor. Acum poti impune ordinea in fiecare zi! Vrei suvite pline de vitalitate – ai nevoie de o masca care are efect nutriprotector instantaneu. Diferenta o vei constata singura.

Daca ai firul drept si gros ca al lui Penelope Cruz. Vrei nuantare rapida. Ai nevoie de o crema coloranta cu o formula si un sistem de aplicare inovator si esti gata in doar 10 minute. Vrei senzualitate. Ai nevoie de lacul fixativ ce imprima coafurii tale abordari cu adevarat incitante. Trebuie sa-l pui la incercare.

Leave a Reply