Trucuri pentru a face cel mai bun selfie

Trucuri pentru a face cel mai bun selfie

Învățarea anumitor trucuri despre cum să faceți cele mai bune selfie-uri va face o diferență mult mai mare în modul în care arătați în fotografie decât orice aplicație a unui aparat de fotografiat. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil să vă faceți o fotografie care să vă avantajeze în timp ce țineți și camera. Iată câteva sugestii de a face un “selfie”, împreună cu sugestii despre cum să țineți camera sau telefonul.

Când mă gândesc la un selfie, ceea ce îmi vine imediat în minte este o fotografie a feței unei persoane. Dar adevărul este că un selfie este orice imagine a ta, făcută de tine. De ce să nu faceți o fotografie a picioarelor dvs. – mai ales dacă vreți să atrageți atenția asupra noii dvs. perechi de pantofi?

Sau faceți o fotografie a noii brățări pe încheietura mâinii.

Un sfat avansat este că, dacă vă țineți telefonul mai aproape de dumneavoastră, acesta va accentua caracteristicile de pe fața dumneavoastră care sunt mai aproape de obiectiv.

Deci inseamna ca nasul tau va arata mai mare si ochii vor arata mai mici. Nu ceea ce căutați? O modalitate ușoară de a remedia acest lucru este să măriți ușor telefonul și să țineți camera departe de față. Acum, caracteristicile dvs. sunt proporționate!

Utilizați o iluminare bună. Cele mai multe auto-sisteme de înaltă calitate necesită un iluminat bun. Cred că lumina naturală funcționează cel mai bine. Stați lângă o fereastră în timp ce faceți un selfie.