Trucuri interesante despre cum să alegi parfumul potrivit

Trucuri interesante despre cum să alegi parfumul potrivit

Vara este plina de mirosuri puternice. Mirosul fructelor pe deplin coapte, mirosul revigorant al unei ploi de vară… Cele mai mici mirosuri pot aduce amintiri, pot spori încrederea sau vă pot ajuta să vă relaxați.

Cu puterea mirosurilor, nu e de mirare că toată lumea are o aromă preferată. Modul în care le folosiți poate influența cu adevărat starea de spirit. Deci cum poți să te joci cu mirosurile pentru a-l găsi pe cel mai bun?

Cum să te joci cu mirosurile

Există un motiv pentru care producătorii de parfumuri sugerează mirosuri diferite pentru zilele mai reci și mai calde.

Alegeți un parfum care se potrivește perfect cu temperatura corpului – dacă temperatura este ridicată în exterior, aveți nevoie de un miros proaspăt și mai blând care să vă sublinieze personalitatea, fără a o exagera.

Aromele fresh care îți revigorează corpul, oferindu-ți un impuls suplimentar în vremea caldă, sunt exact ceea ce este necesar. Încearcă fructele citrice, menta sau mirosul unei pajiști de vară.

Temperaturile mai reci necesită un miros mai puternic. Condimente, cum ar fi nucșoară sau cuișoare, sau mirosuri de flori, cum ar fi lavanda sau iasomia, sunt minunate atunci când vremea exterioară este mai puțin primitoare.

Aroma are o influență mai mare dacă este folosită în mod conștient, dar percepută inconștient. Haina îți poate oferi acest miros inconștient.