Trateaza-te prin Reiki

Trateaza-te prin Reiki

Asigura-ti echilibrul interior si vindecarea sufletului prin practicarea acestei vechi metode. O data ce ai dobandit principiile Reiki, vei fi protejata toata viata.

Reiki ne ajuta sa ne intelegem si sa ne apreciem propria persoana, sa restabilim echilibrul interior, atat de necesar fizic si spiritual. Reiki creeaza echilibru, ne ajuta sa descoperim si sa intelegem cauzele bolilor, sprijina procesele de vindecare, amelioreaza durerile si elimina stresul. Reface echilibrul fizic si emotional, indeparteaza gandurile si sentimentele negative.

Principiile metodei Reiki

Ideile care stau la baza celor cinci principii mostenite de la dr. Usui (fondatorul Reiki) au fost formulate initial de imparatul japonez Medji. Ele reprezentau bazele unei vieti implinite. Iata cateva dintre principiile Reiki:  –doar astazi

-nu te enerva

-nu te ingrijora

-fii recunoscator

-fa-ti onest munca

-arata bunatate celorlalti.

Reiki este o metoda, un sistem bazat pe racordari/acordaje. Aceasta se acorda practicantilor de un maestru initiat. La cursul de gradul 1, participantii primesc patru initieri in urma carora se racordeaza la energia Reiki. Aceste racordari ajuta la modificarea vibratiilor initiatului in vederea cresterii capacitatii de primire a energiei. Corpul fizic raspunde printr-o crestere cantitativa a fortei vitale acceptate si transmise.

Cele patru initieri purifica si racordeaza patru centre energetice (chakre): chakra inimii stimuleaza dragostea neconditionata; chakra gatului deschide fiinta noastra interioara in fata responsabilitatii si comunicarii; chakra “al treilea ochi” dezvolta intuitia, cunoasterea spirituala si aprofundeaza legatura cu vointa dumnezeiasca a energiei universale; chakra coroanei ne leaga cu aceasta forma superioara a energiei si cu constiinta spirituala.

In urma racordarilor de la cursul de gradul 1, practicantii dobandesc capacitatea de a canaliza energia Reiki atat pentru ei cat si pentru altii. Nivelul de baza al Reiki este accesibil oricui si reprezinta un pas important spre realizarea echilibrului interior. Daca vrei sa afli mai multe despre Reiki, cum functioneaza, iti recomand cartea “Reiki pentru o viata”, de Penelope Quest.

Leave a Reply