Trailer: “Sherlock Holmes” – premiera Londra

Trailer: “Sherlock Holmes” – premiera Londra

aaDuminica, in Londra, a avut loc asteptata premiera a filmului “Sherlock Holmes”, care i-a avut ca protagonisti pe  Heather Graham, Jude Law, Robert Downey Jr. (n.r. – ambii avand rolul principale in film).

Guy Ritchie, Gwen Stefani alaturi de sotul ei, Gavin Rossdale, sunt doar cateva dintre vedetele care au sosit la Empire Leicester Square din capitala Angliei pentru a asista la premierea peliculei “Sherlock Holmes.”

Dupa ce duminica, in Marea Britanie, a avut loc premiera mondiala a productiei “Sherlock Holmes“, starurile filmului au adus pelicula in Statele Unite, odata cu premiera de la New York. Astfel, zeci de vedete au fost prezente aseara la Alice Tully Hall, Lincoln Center, in incercarea de a spori incasarile productiei. Au semnat condica protagonistii filmului, anume Robert Downey Jr. si sotia sa Susan, Rachel McAdams, Jude Law, regizorul Guy Ritchie, dar si Eva Mendes, Ashley Greene, vedetele din “Gossip Girl” Blake Lively, Jessica Szhor, Sebastian Stan & Penn Badgley, Bruce Willis, Emma Heming sau Pete Wentz.

a

Filmul este o portretizare dinamica si inedita a faimosului detectiv de la sfarsitul secolului al XIX-lea Sherlock Holmes (Downey Jr.). Alaturi de partenerul sau de incredere Watson (Jude Law), acesta este nevoit sa lupte impotriva lordului Blackwood pentru a opri complotul ce ar putea distruge Marea Britanie. Singura femeie care reuseste sa il schimbe si sa mentina o relatie furtunoasa cu Sherlock este Irene Adler (Rachel McAdams). “Sherlock Holmes” va avea premiera in Romania la data de 1 ianuarie 2010.

Leave a Reply